Lucy Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 28 Localizare : Marte... Warn : Ban : Puncte : 136 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Fostul Bleach-World,Noul Anime-Universe Lun Sept 14, 2009 2:22 pm | |
| Dupa cum vedeti,forumul acesta a fost o data Bleach-World insa,cu ajutorul lui Zero,l-am transformat in Anime-Universe.Speram sa va placa noul forum si sa va invitam sa dati cat mai multe sugestii despre cum ar trebui sa fie forumul. | |
|
Kiryuu Zero Admin Secund
Numarul mesajelor : 118 Warn : Ban : Puncte : 235 Data de inscriere : 07/05/2009
| Subiect: Re: Fostul Bleach-World,Noul Anime-Universe Lun Sept 14, 2009 7:59 pm | |
| Wahhh... deci stai... nu, abia acum vad si eu acest thread... asa ce vream sa comentez??!! >.> a da... cum adica cu ajutorul lui Zero??!! xD Eu nu am facut mai nimic xDDD | |
|
Lucy Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 28 Localizare : Marte... Warn : Ban : Puncte : 136 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Fostul Bleach-World,Noul Anime-Universe Mar Sept 15, 2009 7:31 am | |
| Adica doar pentru ca ai nicku-l Zero nu inseamna ca ai facut 0 din toata treaba asta :]]...Adica...Hmm...Tu ai fost de acord si ne-am contrazis una cu cealalta la forum tocmai pentru ca nu te-am vzut de muult timp pe mess...Anyway...Ai facut si tu ceva frumos din treaba asta^^Deci m-ai ajutat :] | |
|
Haruki Ciupercutza Stearsa
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 27 Localizare : orasul ingerilor Warn : Ban : Puncte : 19 Data de inscriere : 09/10/2009
| Subiect: Re: Fostul Bleach-World,Noul Anime-Universe Vin Oct 09, 2009 8:25 am | |
| Hoo e bine mie imi place mai ales ca Kiryuu Zero are ideei bune la forumuri , | |
|
Lucy Admin
| Subiect: Re: Fostul Bleach-World,Noul Anime-Universe Vin Oct 09, 2009 7:05 pm | |
| Yeah...Vezi tati? ...Ai ajutat si tu la ceva ... Sfat:Draga Haruki,treci te rog pe la Welcome,m-am saturat sa zic intr-una "treci pe la Wlecome" fa aia sau aia,ok?^^ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fostul Bleach-World,Noul Anime-Universe | |
| |
|