Aw...Yaoi >.<...Nu prea is fanu' lor da' hai sa vedem ce puisor avem aci^^
- Aidou Hanabusa a scris:
- Intr-o zi de vara,Ichijou se plimba prin padure.Acolo intalni ,pe iarba un baiat de varsta lui.
Nu ti se pare ca te cam grabesti...Mai lasa si tu niste descriere...Nu cred ca Ichijou era Omu' Negru...
- Ichijo se hotara sa-l ia acasa
Ai dat de mine...Cand iti apare un i de la inghetata la sfarsit nu pui a ci i...Ai sa vezi ca hotari suna mai bine^^
- Deeci
Mi se pare ca nu ti-e foame...Ma gandesc[,]ca poate ai pus intentionat pentru un deci mai lug dar cred ca si "deci" simplu cu 3 puncet dupa era bine^^
[/quote="Aidou Hanabusa"]il intreba Ichiru asezandu-se langa el.[/quote]
Mey,nu era Ichijou?Sau mai era in camera si nu stiu eu.
- Imi spunea-u mereu ca sunt prea ciudat si ca le fac familia de ras..spuse Izuru si incepu sa planga.
1.Te-am prins!E "spuneau",pentru ce-ai mai pus linia aia acolo? :]]
2.Intre ras si spuse ori voiai sa pui 3 puncte ori voiai sa pui unul.In niciun caz 2...
- -In timp..vei uita de cele petrecute cu parintii tai
Intre "timp" si "vei" merita o virgula^^.
- Cei doi tineri de indreapta
Huh...Incurcare de situatie...Nu era "se indreapta"?
- Cei doi baieti se intelegeau de minune..de parca s-ar fi cunoscut de cand erau mici.
Ce soc...S-a intamplat asa de repede?Cat le-a luat pana la bucatarie?5 secunde?
- plecand undeva
Of,of...Unde voia sa plece?Asta-i chiar buna...Il vazu plecand era de ajuns...Suna cam stricat cu undeva langa el^^
- ratragandu-se intr-un colt
Sure...E "retragandu-se"...Nu-i nimic,se mai intampla^^
- Ichijou tremura din ce in ce mai tare..apoi,ochii lui deveneau din ce in ce mai rosii..
Repteitie,repetitie...Nu ti se pare ca suna prost?
- iar incetu' cu incetu'isi ridica coltii.
Cred ca ti-era lene daca puneai si l-u' ala de la lene^^
- Ichijou si il saruta pe Izuru.
Totusi,nicio miscare,ne?Din cate vad urmeaza dialog...
Ista o fost capitolu' I...Incepem cu II...
- Dupa ce au terminat prajitura Ichijou si Izuru se indreapta spre pacul de distractii tinandu-se de mana.
Aici gasisi doua intr-o singura propozitie :]]...Intre "prajitura" si "Ichijou" cred ca ar fi trebuit sa-si faca un cuib o virgula,n-ar suna mai bine?^^Si sa stii ca m-am amuzat atunci cand ai scris "pacul"...Cred ca ti-e cam foame^^
- Cei doi se indreapa catre casa,
Stii...Era cat pe-aci sa citesc "indoapa" :]]...Nu mai manca litere...Nu-s bune^^
- Il lua de mana si il duce in biroul sau unde incuie usa
Lsa-ma sa te intreb?Cate timpuri folosesti intr-o propozitie?Cred ca un singur timp e de ajuns^^
- ne spunand nimic
Woo...Ce urat suna XD...Poate ar fi sunat mai bine daca scriai "fara sa spuna"^^
- Ichiru,putin tris ca se despartise
Dupa ce ca mancasi litere la greu acu' mai era si "tris" pentru ca o parasea pe fata...Hello!Parca era suparat ca avea fata langa nou' lui prieten...Acu ii trist ca o paraseste?
Iti dai seama ca la ce avusi tu in capitolu' II a fost mai mult decat la primu'?Nici macar n-am comentata tot ce ai gresit.
III. O zi incarcata
- vre-o data.
Nu era nevoie de liniuta.O face parte din cuvant...
- I-am spus sa ma lasa in pace
Wow..."Sa ma lasa"?Seamana cu partile alea in care devin analfabeta fara sa vreau...PS...Ma fac pe mine singura analfabeta,nu si pe tine,fara suparare^^
[quote="Aidou Hanabusa"Insa orice zicea,eu ii raspundeam ca asa e viata si ca trebuie sa o accepte asa cum e si sa nu mai incerce sa ma ia inapoi[/quote]
Insa si,si,si,si...Mai lasa si-urile,exista virgula.
- marura
Mey...Imi zici si mie ce cuvant vrea sa fie asta?Marmura?Matura...Zi-mi si mie...Nu-mi dau seama :-?
- intreabpa spre baiat
Nici aci n-am inteles...Intreaba...Indreapta...Mai ales cu spre pe langa el :-?...
- Destnul
Destinul,Tanty,destinul te-a facut sa mananci litere^^
- undese
Unde ti-e space-u'?Asta-i intrebarea...
Ah...AI evoluat repede pe-aci...Mai aveai ceva greseli da' am scris destul de multi Aidou incat nu mai incapea vreo unu'...
Asa...Stai prost cu descrierea si timpurile.O parte la prezent,una la imperfect si alta la prezent.Nu se intampla asa.Scrii fic-ul la un singur timp.Apoi,dialogurile sunt luungi,mai fa loc povestirii.Singura carte in care era juma' de capito, dialog juma' de capitol descriere era Sherlock Holmes^^...So...Gambate...Am vazut si fic-uri mai proaste...Sepr ca nu te-ai suparat pe mine ~___~"