Anime Universe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome to Anime Universe! Have fun^__^

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Pe ce muzica va calmati?!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Kiryuu Zero
Admin Secund
Admin Secund
Kiryuu Zero

Numarul mesajelor : 118
Warn :
Pe ce muzica va calmati?! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pe ce muzica va calmati?! Right_bar_bleue

Ban :
Pe ce muzica va calmati?! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pe ce muzica va calmati?! Right_bar_bleue

Puncte : 235
Data de inscriere : 07/05/2009

Pe ce muzica va calmati?! Empty
MesajSubiect: Pe ce muzica va calmati?!   Pe ce muzica va calmati?! EmptySam Sept 12, 2009 10:04 pm

Deci ... aici trebuie... treebuie sa raspunde`ti la intrebarea din titlul X_X simplu nu?! xDD

Etto... eu ma calmez pe melodii de`ale trupei Cinema Bizarre... sau ascultand melodiile Evanescence`i
Sus In jos
http://tamers.forumagic.net/
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Pe ce muzica va calmati?!   Pe ce muzica va calmati?! EmptySam Sept 12, 2009 10:06 pm

pai..depinde..eu ma calmez pe melodia aia a lu' Diva
Sus In jos
Lucy
Admin
Admin
Lucy

Numarul mesajelor : 112
Varsta : 28
Localizare : Marte...
Warn :

Ban :

Puncte : 136
Data de inscriere : 21/01/2009

MesajSubiect: Re: Pe ce muzica va calmati?!   Pe ce muzica va calmati?! EmptyDum Sept 13, 2009 3:26 pm

Hmm...Eu ma calmez pe melodiile lu' E Nomine...Ma bine zis pe Vater Unser...Imi plac vocile alea suse(Aoleo da' ce creatoare de cuvinte is)...Ca la opera...Nu stiu de ce,dar astea snt singurele melodii care ma calmeaza...Si mai sunt si alte melodii,ca de exemplu cele ale Oliviei Lufkin^^
Sus In jos
https://anime-universe.all-up.com
Haruki
Ciupercutza Stearsa
Ciupercutza Stearsa
Haruki

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 27
Localizare : orasul ingerilor
Warn :

Ban :

Puncte : 19
Data de inscriere : 09/10/2009

MesajSubiect: Re: Pe ce muzica va calmati?!   Pe ce muzica va calmati?! EmptyVin Oct 09, 2009 8:32 am

Pai de obicei ma calmez pe melodiile lui Boa dar si ale lui Alex si mailey cyrus
Sus In jos
http://world-magic.wikiforum.ro/forum.htm
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe ce muzica va calmati?!   Pe ce muzica va calmati?! Empty

Sus In jos

Pe ce muzica va calmati?!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Universe :: Non-Anime :: Music-
Mergi direct la: