| Incepe scoala... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kiryuu Zero Admin Secund
Numarul mesajelor : 118 Warn : Ban : Puncte : 235 Data de inscriere : 07/05/2009
| Subiect: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:08 pm | |
| Wahhh dragi prieteni, incepe scoala. Din nou, la unii... aceeasi profesori, aceeasi clasa de anul trecut... Oare aceleasi ore plictisitoare vor fii si in acest an?! Din nou vom atinge creta, tabla... pixul sau creionul pentru a scrie dupa dictare sau dupa tabla... Vom mai iesi asa des la tabla ca anul trecut?! Hmmm... oare este ceva bun in acest inceput?! xD
__________________________________ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:09 pm | |
| Eu vreau s-o intalnesc pe Ana si profa de sport..in rest >: ) |
|
| |
Kiryuu Zero Admin Secund
Numarul mesajelor : 118 Warn : Ban : Puncte : 235 Data de inscriere : 07/05/2009
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:11 pm | |
| Wahhh O_O cat de simplu ai putut`o spune O_O Pfff... ceva bun din prima mea zii sigur nu va iesi... astazi trebuia sa scap de niste anumite suvite multicolore din par... dar sa vezi mi s`a anulat "Sedinta".... ma intreb cum se vor uita profesorii la mine =.=' | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:12 pm | |
| De ce ti le-ai facut? >:] intreaba acest user asteptand un raspuns :]] |
|
| |
Kiryuu Zero Admin Secund
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:14 pm | |
| Pentru ca am vrut O_O Evident... si asa m`ai m`am dus odata la scoala cu suvite albastre ... dar mama ... cum se uitau colegii la mine X_X | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:16 pm | |
| Eu nu am nevoie de suvite ca sa fiu in centrul atentiei :]] tot ce-mi trebuie este un desen =]]] |
|
| |
Kiryuu Zero Admin Secund
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:17 pm | |
| Lool ... nu XD nu ma dau eu in vant dupa atentie ) zau asa... eu am nevoie doar de o rima si hop sare unul "Doamna profesoara avem o POIATA printre noi!" =.=' | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:20 pm | |
| :]]..Nici eu nu ma dau in vant..pt. ca oricum sunten 11 in clasa ..si ne cunoastem intre noi destul de bine [me rog,ei nu ma cunosc pe mine] |
|
| |
Kiryuu Zero Admin Secund
| Subiect: Re: Incepe scoala... Sam Sept 12, 2009 10:21 pm | |
| La fel si pe mine... nu prea intru in vorba cu ceilalti, dar ne inteleg foarte bine... tocmai asta`i avantajul... daca nu`l sufoci pe om, el te va suporta XDD | |
|
| |
Lucy Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 28 Localizare : Marte... Warn : Ban : Puncte : 136 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Incepe scoala... Dum Sept 13, 2009 3:23 pm | |
| Huh...So...La je se schimba profii in fiecare an si ramanem din ce in ce putin,vedeti voi la liceu o sa fie vreo 30-40 in clasa...Mai bine te bucuri ca ai 11 colegi in clasa decat 50 deodata...So,sper ca anu' asta sa nu mai ploaie peste scoala noastra(ar trebui sa vedeti ce scoala avem :]]) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Incepe scoala... | |
| |
|
| |
| Incepe scoala... | |
|